miercuri, 9 ianuarie 2013

Botgrosul

Azi m-am asezat la masina de cusut cu o dispozitie foarte buna si cu multe proiecte de realizat.
Afara era o zi cu soare, iar toate pasarelele zburau de colo colo printre ramurile inghetate ale copacilor. Deodata m-am simtit privita prin fereastra...de un botgros (hawfinch in engleza, sau stiintific Coccothraustes coccothraustes).
 

   
   

 
Ii plac foarte mult semintele artarului din fata geamului meu, dar chiar si atunci cand m-am ridicat sa-l pozez, in loc sa zboare speriat, a ramas sa ma priveasca.
Am facut multe poze, multe miscate, acestea au iesit mai bune si asta doar fiindca azi pasarea a vrut sa pozeze... 

Va inchipuiti ca n-am cusut nimic si am stat tot cu privirea pe geam si aparatul foto la gat.
Dar maine, maine ma asez la masina de cusut, am multe proiecte de realizat.

6 comentarii:

 1. Nu stiam ce e "botgros". Speriata, am derulat sa vad pozele - am crezut c-o fi vreun urs! Cu asa o companie, trebuie sa ai inspiratie multa maine!

  RăspundețiȘtergere
 2. Chiar nu stiam cum arata un botgros!
  Imi place cromatica pozelor. Inspira optimism. Mi-as face un poster dintr-una!

  RăspundețiȘtergere
 3. El a ramas sa va priveasca..dvs.la fel si nici el nu a mai mancat semintele de artar..nici dvs nu ati mai cusut..maine poate va gasiti iar la fereastra si poate va veti tine iar companie dar la lucru ...Superbe poze

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu ma intreb ce o fi vrut sa iti spuna ....ca nu a stat el degeaba acolo, a venit cu un mesaj. Ceva de genul : " acum stai si te distreaza facindu-mi poze, dar de miine chiar treci la lucru !" :D
  Spor sa ai in tot ce faci !

  RăspundețiȘtergere
 5. Eu cred ca i-a placut sedinta foto!!!Hi,hi,hi!!

  RăspundețiȘtergere
 6. Iarna mai trebuiesc si hranite pasarelele comune ,Cele marunte greu gasesc de mancare ,o bucata de slanina cruda,osanza, seminte nesarate...Pe blogul meu veti gasi detalii. Apoi o sa aveti pasari multe pentru delectare si va vor bine dispune :) spor !

  RăspundețiȘtergere