sâmbătă, 10 mai 2014

Baby quilt cu peripetii!

Am facut acest quilt la comanda unei nasici extrem de grijulii si prevazatoare. Finuta inca nu se nascuse, iar clienta mea deja comandase materialele la fabrix.ro, gasise un model pe internet care ii placuse, numele era deja stabilit, iar eu am acceptat aceasta provocare cu bucurie si curiozitate. Am purtat o corespondenta sustinuta pe email cu clienta mea, eu trimitandu-i poze, iar ea aproband sau sugerandu-mi noi si noi variante, asa incat as putea spune ca nasa a lucrat cot la cot cu mine la realizarea acestui quilt care sa marcheze venirea pe lume a finutei ei. Odata quiltul terminat, ambalat cu mare grija intr-un tub mare si lung de plastic, lucrarea a plecat prin curier rapid catre clienta mea. Am respirat usurata si multumita, in gand cu amintirea acestei experiente...dar experienta nu s-a oprit aici...Peste putine zile, clienta imi trimite un email in care imi da vestea buna ca finuta s-a nascut sanatoasa si vioaie, de nota 10, dar...numele ei urmeaza a fi altul...Ce e de facut? Intr-o mare graba, tubul de plastic (pastrat intamplator) a ajuns iar la mine prin acelasi curier rapid, am migalit modificarea de nume cum am putut mai bine si tubul de plastic a plecat spre clienta mea, prin acelasi curier, bineinteles! Totul e bine cand se termina cu bine! Clienta a fost multumita, proaspata mamica a fost multumita, eu am fost multumita...doar firma de curierat a ramas total nedumirita, ce tot transportam noi intr-un tub mare si lung de plastic?
Sa cresti mare sanatoasa si voioasa, Ilinca Ioana!


Baby quiltul are 110 x 90 cm, materiale bumbac 100% pe vatelina bumbac 100%.
Modelul este inspirat de acest pattern.

7 comentarii:

 1. Ha, haaa! Ce-mi place sa-mi aduc aminte de peripetiile quiltului asta!
  E atata dragoste in el, incat nici nu-ti dai seama privindu-l, prin cate a trecut!
  Mare dreptate ai: totul e bine, cand se termina cu bine!
  Bravo, bravo! Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa, Ilinca - Ioana, iar tu sa ramai la fel de inspirata si talentata, ca sa i le faci si pe urmatoarele!

  RăspundețiȘtergere
 2. Avantaj applique. Daca se folosea alta tehnica... era mai dificil. Excelente inimioarele din mijloc! Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 3. Прекрасная работа!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce mana talentata ai ! nici nu se observa transformarea ! Ilinca va fi o fetita fericita cu vise colorate sub acest quilt minunat.
  Felicitari !!

  RăspundețiȘtergere
 5. Eu nu mai intru pe aici, pe bune..., ma oftic! :) Mi-ar placea si mie sa stiu sa fac minunatii din astea, dar nu am prea multe sanse, stiu.. SIlvia, esti o speciala!

  RăspundețiȘtergere
 6. Ei, Doamne!!! Eu ma apucam de plins si nu ma mai opream pina nu-i convingeam sa-i lase numele de pe paturica! :)))))))))))

  Trebuie sa recunosc ca ai avut mult curaj sa primesti patura inapoi si sa te pui din nou pe munca!!! E absolut minunata!!! Mi-nu-na-ta!

  RăspundețiȘtergere
 7. Felicitari.Va descurcati in orice situatie..si ce frumos este quiltul..Se vede ca lucrati cu dragoste si cu drag..Nu multa lume ar fi procedat la fel...Va felicit cu drag!

  RăspundețiȘtergere