vineri, 22 iulie 2016

A New Baby Quilt Set

Pe modelul acestui set cusut cu ceva timp in urma, am realizat unul nou, la comanda unei prietene, viitoare bunica, grijulie si iubitoare.


Mici petice de material, vatelina subtire de bumbac, multa dragoste si rabdare, iata ingredientele de baza, pentru acest set asortat de plapumioara, necessaire si bavete.
Baby quilt-ul are 34"x34" (cca 85cm x 85 cm), cu doua fete, cu matlasare lejera la 1" distanta, sub forma de patrate concentrice.


Necessaire-ul este asamblat din peticelele de material ramase de la quilt. Are dimensiunile 10"x8"x4" (cca 25cm x 19cm x 10cm). Am refolosit (oare a cata oara?) patternul excelent al Getei.



Pentru bavete am folosit materialele care mi-au placut cel mai mult si din care am putut obtine dimensiunile necesare, 7 1/2"x9" (cca 19cm x 22cm).
Micutul volanas si gulerasul alb au facut mai cochete si mai delicate bavetele indispensabile unei mici printese, in primele luni de viata.


 






6 comentarii:

  1. Silvia! Комплект для ребенка нарядный и красивый. Мне очень понравились ткани.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună Silvia!
    Wow,acest set este atât de drăguț... îmi plac culorile,îmi place totul la el,numai că prințesele mele au crescut mari(5,6 ani)!
    Un weekend minunat îți doresc,Silvia!
    Îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai dar cata veselie si dragalasenie in acest set.Mi se pare absolut minunat.Aveti imaginatie si un gust extrem de frumos conturat pentru frumos.
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu cum vor reactiona bebelusii, însa eu am ramas cu gura cascata - superb setul creeat! Ai maini de aur!

    RăspundețiȘtergere