vineri, 7 decembrie 2018

Christmas Table Runner

Sa incepem sa desfasuram table runnerul!
Un pic,

Si inca un pic,
Si inca un pic!
Si tot mi-a mai ramas de desfasurat...Dar unde sa il intind sa se vada tot, in ansamblu? Pe grinda mansardei, iar printr-o scamatorie picassa-easca, rotita poza ca si cum ar fi intins pe o masa :)
Un table runner de Craciun, cusut in culorile traditionale sarbatorii (raman in continuare o admiratoare a rosului cu verde), dintr-un material exceptional de patchwork, bumbac cu auriu metalizat, imprimat atat de frumos cu globuri si ramuri de brad, matlasat pe vatelina mai groasa, cat sa stea bine intins si batos sub stipplingul aplicat din motive mai mult practice decat estetice (astfel quiltuit, table runnerul isi pastreaza aspectul fara a fi nevoie sa fie calcat dupa spalare). Dimensiuni 210x42 cm (mare, pentru o masa mare, intr-o casa mare, cu familie mare!) 
Materialul verde este excelent, cumparat de la magazinul online Zimt Textil, pe care vi-l recomand pentru calitatea materialelor patchwork si pretul bun. Ata folosita la quilting a fost de foarte buna calitate, nu s-a rupt deloc in timpul coaserii, este Amann din bumbac cumparata tot online de la Kreativshop, iar restul e doar pasiune si bucuria de-a quiltui si darui!


2 comentarii:

  1. SUPERB absolut superb!
    stiai ca Amann are centrala administrativa in Bönnigheim, dar ata este produsa in Augsburg?! 😊 si mai are o filiala de productie in Brasov?
    Pupici si imbratisari 😘🤗

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne-ai data gata! Stii ce voi incerca eu cand voi putea?
    Un tablou cusut in stilul tau. Sper sa-mi dea curaj postarile tale! :D 😘🤗
    ps. am luat emoticoanele de la Carmen!
    Un weekend placut!

    RăspundețiȘtergere