marți, 14 decembrie 2021

November Place Mats

Pastram de ceva vreme niste petice foarte vesel colorate. Erau prea putine sa alcatuiasca un baby quilt sau un table runner si prea multe sa le risipesc pe diverse alte proiecte. Le doream impreuna si asa s-au nascut aceste doua suporturi de farfurii. Le-am scos afara in gradina ca o sfidare a vremii deloc prietenoase. Nu pot spune ca sunt frumoase, dar pot spune ca privindu-le, ma inveselesc. Asta conteaza pana la urma, nu-i asa? Pe cealalta parte am ales un material tomnatic cu mere care se cerea adus si el in lumina. Dimensiuni place mats 35x45cm, materiale bbc, vatelina sintetica groasa, matlasare simpla.

6 comentarii:

  1. cand le vezi, par asa de usor de facut. numai cine chiar face stie cat e de munca la un astfel de place mat. Imi place combinatia de culori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Admir munca ta insufletita si plina de pasiune de pe blogul tau! Sa ai cat mai multe clipe minunate alaturi de cei dragi!

      Ștergere
  2. Asa, pe imagini, patratele alea par aliniate perfect.
    La mere e mai diluata alinierea in poza. Esti geniala cu aceste creatii, draga Silvia. Ma tenteaza niste efecte, cu permisiunea ta, la vreun text.
    Spor la creat si o saptamana faina! Pup! ❤️ 😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Suzana, multumesc pentru ca de atata timp imi esti alaturi! Poti folosi orice te inspira!

      Ștergere
  3. Silvia,your hanwork is so perfectly and wonderfull
    I wish to you and your husband fantastic before Christmas time ☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dear Eva, thank you very much! I have always admired your work!

      Ștergere