joi, 3 octombrie 2013

Geanta Chantal

Sfidand iarna timpurie care s-a instalat acum, la inceput de octombrie, m-am apucat sa cos minunatele materiale de la Terry's Fabrics , in tonuri placute de verde, culoarea mea preferata. Am ales doua dintre materiale si mi-am cusut in sfarsit geanta Chantal, un pattern foarte bun de-al Getei, pe care-l tineam de mai multa vreme in asteptare. A iesit o geanta mare si incapatoare, vesela si hazlie, lata de 18" si inalta de 16" si adanca de 5".


Am respectat tiparul si i-am pus buzunarul exterior cu fermoar si doua buzunare interioare, dar am adaugat si un mic buzunarel "secret", pentru telefonul mobil.




Materialele sunt groase, de draperii, unul cu fel de fel de "oratanii"   si altul cu buline ,  le-am intarit cu Decovil light o intaritura fuzibila extrem de flexibila si maleabila, care a dat tinuta si volum gentii.


Si ca prin farmec, acum a iesit si soarele, semn ca toamna frumoasa si blanda n-a plecat inca. 
Ce bine!


3 comentarii:

  1. How fun and beautiful fabric! Dots in my favorite color! And on home decor fabric - great! Your bag looks fabulous!

    RăspundețiȘtergere
  2. Perfect! You sew a bag in one day?! I'm amazed! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. What a fun bag. It is just so beautiful in those prints and colors. All eyes will be on you, carrying it. Don't be shy...be sure to explain that you made it yourself, and be prepared to make some more!

    RăspundețiȘtergere