miercuri, 25 octombrie 2017

Reverse Aplique Quilts



Un nou tipar de-al Getei Grama este de cateva zile de vanzare pe site-ul ei. Mi-am luat tiparul, care este plin de detalii, instructiuni pas cu pas, fotografii color,  tipare clare si precise,  multe variante de marimi si culori, ceea ce face lucrul simplu si placut. Tehnica de lucru permite obtinerea a doua quilturi, folosind la maxim cele doua materiale in culori contrast alese.Am gasit tipare intr-o multime de forme geometrice si variante cromatice, toate cu impact vizual 3D, sa tot alegi si sa cosi. Aici este blogul Getei.


Mi-a placut mult sa lucrez, alegand un model mai simplu. A fost o mare provocare pentru mine, de la inceput pana la sfarsit, iar atunci cand am privit la final cele doua quilturi, multumirea mea a fost imensa.


Sotul meu, cel mai mare critic al lucrarilor mele cusute, privind aceste quilturi pereche, a spus ca am progresat mult in pasiunea mea, ceea ce e mare lucru, va spun eu :)). Asa ca, draga Geta, multumesc si astept noi provocari din partea ta!
Sunt multe fotografii, facute afara si in casa, in cautarea celei mai bune lumini si a celui mai bun unghi. Quilturile sunt patrate cu latura de 18" (cca 46cm), dar sunt multe alte dimensiuni posibil de lucrat.
Cred ca quilturilor mele le-ar sta bine expuse pe un perete, mereu unul langa altul, ce credeti?























4 comentarii:

  1. atatea lucruri minunate faci! atat de perfect sunt lucrate cele doua Quilturile ca ai impresia ca sunt sfere - se vad in relief! Esti fantastica! Respect!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar te-ai intrecut pe tine!
    M-am uitat si eu un picut la Geta. Crezi ca o novice ar fi in stare sa faca asa ceva? Nu stiu, ma intreb, ca tare ma tenteaza, intr-un viitor mai limpezit cumva...
    Zile frumoase si inspirate, inca de toamna, draga Silvia. Poate vor fi blande...

    RăspundețiȘtergere