marți, 31 octombrie 2017

Turtle Pillow

Sunt tare norocoasa ca am o prietena buna, care imi  si imprumuta carti de citit. Si sunt foarte bucuroasa ca este una dintre admiratoarele pasiunii mele pentru cusut. Asa ca a fost o placere sa cos special pentru ea o perna.

Am ales un material fin din bumbac, imprimat cu broaste testoase, preferatele ei. Dimensiunile pernei sunt 45x45cm. Materiale speciale de patchwork, vatelina de bumbac, matlasare dreapta, inchidere cu velcro.





Ieri era soare si frumos afara, un caprior se incalzea la razele blande ale soarelui.


Azi dimineata totul era alb...


4 comentarii:

  1. wow! wow! wow!.... o data pentru minunatia care ti-a iesit din maini (excelent model de fata de perna!); o data pentru minunatul peisaj cu soare si caprioare, din fata ferestirii si... wow pentru schimbarea brusca de vreme! Pocnim din degete si este iarna!
    te pup. O saptamana placuta, alaturi de personaje interesante de roman! Salutari bineiteles si pentru domnul V. Va imbratisam cu drag si dor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Clar ca-ti imprumuta carti bune, daca te incarca cu asa o stare de bine incat ai imaginat si cusut asa o pernuta dragalasa!
    Nici nu-mi vine sa cred ca pozele de la geam sunt facute in zile succesive, chiar daca suntem in ultima zi din octombrie!
    Caldurica si pe dinauntru si pe dinafara, iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare frumoasa pernuta!
    Nici nu imi vine sa cred ca pe acolo a venit zapada!
    Mi-a placut si capriorul. Ce frumos sa il vezi asa de aproape! Oare unde se cuibareste cand este frig?
    O saptamana minunat inspirata sa ai, draga Silvia!

    RăspundețiȘtergere
  4. Beautiful quilt pillow. I am sure your friend will love it. The weather is crazy these days! Kisses!

    RăspundețiȘtergere