miercuri, 11 decembrie 2013

Kaleidoscope

Azi se împlinesc 232 ani de la nașterea fizicianului scoțian David Brewster, inventatorul caleidoscopului.
Tot azi am terminat primele lucrari, tablerunner, place mat si mug rug, toate caleidoscop. Geta mi-a daruit aceste sectoare de material cu mai mult timp in urma, iar acum a venit timpul sa le quiltuiesc si sa le daruiesc celor dragi de sarbatori. Dar cum sa le despart? Nu-i asa ca le sta bine impreuna?

 
Cel mai mare caleidoscop are 26" distanta intre varfuri, iar cel mai mic, doar 71/2".

 




Si un tablerunner mai special, cu 12 laturi, o provocare a Getei, la care am raspuns cum am stiut mai inspirat. Multumesc Geta!


 Sa aveti spor in tot ce faceti!

5 comentarii:

  1. As fi vrut poza mare pt fiecare in parte! Doar sunt unice! Anul asta am cumparat din nou material cu globuri din colectia nr 6 de la Kaufman! Poate apuc si eu sa fac cateva kaleidoscopuri. Ce-mi place materialul verde cu buline!! Minunate toate kaleidoscopurile tale!

    RăspundețiȘtergere
  2. Woow Silvia sunt superbe,superbe.ce mult imi place cum ai combinat culorile!!
    Felicitari pentru tot ce faci!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. toate sunt frumoase ! si din toate eu il prefer pe cel cu 12 laturi unde ai folosit material fara imprimeu. E mai elegant , mai special.

    RăspundețiȘtergere
  4. waaaaaw Cat de perfecte sunt .Ce imaginatie aveti...Aici ma refer la cum va alegeti proiectele...Numai cu tema,numai insotite de cuvinte frumoase si toate originale.Felicitari din suflet.V-as aplauda dar nu am emoticon :P .
    Va imbratisez!

    RăspundețiȘtergere