marți, 9 septembrie 2014

Scrappy Placemats

Azi trebuie sa fac dulceata de piersici si sa pun gogosarii pentru iarna. Dar inainte de toate trebuie sa sortez peticelele de material adunate de atat de mult timp in atelier. Maine vine masina sa ridice gunoiul asa ca m-am pus la treaba, am rasturnat cutiile cu petice si am inceput sa le sortez. Peticele mari le-am pus la pastrare, iar pe cele mici le-am pregatit sa le arunccc....le-am privit cu drag...si nostalgie....le-am asezat pe dimensiuni...am pornit masina de cusut...si le-am cusut unele de altele....si asa s-a nascut un set nou de
 6 placemats din petice. Primul e gata, restul de 5 isi asteapta randul sa fie quiltuite, dupa dulceata si conserve.


  

5 comentarii:

  1. Era sa ma tin de inima cand am citit ca vrei sa arunci scraps-urile...pai cum ? nu stii ca nu se arunca NIMIC-NIMIC ? :D . Dovada ca nu mint este rezultatul tau :P ...minunate place-mat-urile, minunate !

    RăspundețiȘtergere
  2. De cate ori nu am fost tentata sa arunc cutia cu bucatele de material! Nu m-am indurat chiar daca eu nici nu fac minuni din peticele precum faci tu. Daca vreau sa fac o fundita? Dar daca vreau sa fac o aplicatie micuta? Dar daca...? Si uite asa am ramas cu ele.
    E uimitor cum ai rabdare sa imbini asa bucatele si mai uimitor este ce iese din ele! Tare fain!

    RăspundețiȘtergere
  3. superbe! wow... uite ce inseamna sa ai talent in sânge! din resturi pentru gunoi, ai obtinut opere de arta! Un lux pentru mesele festive! SUPERBE!
    Esti fenomenala! incredibil cate lucrusoare iti ies din manute! te pup ♥

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar nu mananci pe ele, nu ??? Sau da??

    RăspundețiȘtergere
  5. Tu o tii una si buna cu aruncatul! Ce te-a apucat? Iti dai seama ce hexagoane scrappy ar iesi? Si cate altele! Ne arati ce minunatii poti sa faci din ele da' tu, nu si nu: Batman, Batman!

    RăspundețiȘtergere