duminică, 26 octombrie 2014

Un schimb avantajos

Am multe prietene talentate, dar Livia m-a surprins extraordinar cand mi-a aratat ceea ce picteaza. Mai mult, cand mi-a aratat c-a pictat-o pe Zurla, acuratetea si armonia stilului m-au coplesit.



In asteptarea tabloului, ce-as fi putut face decat ceva cusut pentru pictorita noastra draga. Asa au aparut un etui pentru setul numeros de pensule...






Si bineinteles, un sort rezistent si impermeabil vopselelor, pentru lungile si placutele sedinte de pictura, care ii doresc sa-i bucure viata multi, multi ani inainte!



Iata si ultimile flori de toamna din gradina mea, pe care le daruiesc prietenelor mele talentate si muncioare.


6 comentarii:

  1. Without words!! Ce talent! Si ce minunate daruri ai cusut si tu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow!
    Ce bogata postarea aceasta cu atatea minunatii. Nici nu stiu ce sa laud mai intai...
    Pup nasul cel umed al Zurlei. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Talent,munca si indemanare.De ambele parti.Ce pot sa mai zic?

    RăspundețiȘtergere
  4. WOW!² o data pentru deosebitul tablou înfatisând-o pe Zurla - Livia are într-adevar talent, pictura a depasit fotografia, Zurla aratând parca mai lebendiga... Superbe nuante si perspective! Felicitari si din partea mea!
    al doilea, pentru minunatul cadou pe care l-ai pregatit tu! O artista facând un cadou unei alte artiste! Superbe, atât etui-ul cât si sortul! Absolut de vis! Felicitari Silvia draga! pupici. Sa ai o saptamâna cât mai placuta!
    PS: deseara avem bilete la cinema-opera - câta Plácido Domingo! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce sa admir mai intai? Atata talent si frumusete la un loc, mi-au indepartat toata oboseala si gandurile grele de peste zi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa inteleg si eu prietenia.Sa ofer daruri cu placere si sa primesti cu aceiasi daruire.Frumos.Atat tabloul cat si etu-iul.Multumesc pentru buchetul de flori.

    RăspundețiȘtergere