marți, 4 noiembrie 2014

Stergare vechi si noi

N-as fi crezut ca ideea de trasformare a unor stergare vechi si uzate dintr-o postare de-a mea trecuta, sa-mi aduca o comanda urgenta de saculeti de paine si prosoape de bucatarie din 10 stergare vechi de aproape 100 ani din zona Muresului. Am ezitat indelung admirand migala si maiestria lucrului manual atat de trainic si frumos. In final, termenul de predare m-a trezit la realitate si iata primele rezultate, seturi de saculet cu prosop, combinatie de vechi si nou, util si decorativ.










4 comentarii:

  1. Emotionant! Ce frumos Silvia draga ca tu poti reda lucrurilor maretia de alta data. Impresionanta aceasta comoara! prin talent si grija ai reusit sa faci o familie fericita.
    Pup. O saptamana rodnica! ♡

    RăspundețiȘtergere
  2. Furnicuto, ce frumuseți aici readus la viata! Da' și dantela este croșetata manual, așa-i? Spor la treaba în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac nespus.Eu la cabana,am valorificat toate dantelele vechi de pe la mama si mi-am facut cearsafuri,perne si perdele.Am si cateva stergare pe perete si am cautat ca sa aduc o parte din trecut acolo.Tu ai foarte multe indeletniciri si multa indemanare.O zi buna si spornica!

    RăspundețiȘtergere