marți, 9 decembrie 2014

Delia

O nasa iubitoare, o nastere dorita si mult asteptata, fara roz si rosu, cu galben si alb mult, iata datele initiale ale proiectului. Ce-a urmat! Selectia materialelor, o vatelina de bumbac calduroasa si usoara, cateva cusaturi. Ce-a iesit? O plapumioara personalizata, plina de simboluri si semnificatii. Cu bufnite intelepte, cu caprioare sensibile si delicate, cu fagurii albinelor harnice, cu galbenul soarelui, cu verdele sperantei, cu multa dragoste si bucurie.
Dimensiunile plapumioarei: 92cm x 112cm. Materiale si vatelina bumbac 100%.






7 comentarii:

  1. Ce rapid ai facut-o! Minunate culori si design.

    RăspundețiȘtergere
  2. wow... plapumioara Delia! abia asteptam sa o vad, am stiut ca va fi frumoasa, asa cum sunt toate lucrurile facute de mâinile tale - dar acum observ ca e mai mult decât frumoasa! Cu nume, cu simboluri, în culori calde... un cadou superb!

    RăspundețiȘtergere
  3. Silvia! Динамично, весело, ярко.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce plapumioara frumoasa ai facut! Eu m-am chinuit la o lenjerie pentru Thea,pentru ca am gasit un material care ea il adora,dar sa fac asta?Pe masura ce vad ca sunt mai neindemanatica,atat apreciez mai mult ce faci tu.O zi buna!.

    RăspundețiȘtergere
  5. What a truly precious baby quilt! I love the colors and patterns, and it will wrap the little sweetheart in love and warmth. Well done!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase lucruri! Aşa fain colorate, mi-ar plăcea şi mie, nu doar celor mici! :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Este deosebit de frumos.Imprimeurile cu bufnite si caprioare este tare deosebit...
    Fiecare patratel are o semnificatie...fiecare urseste numai de bine fetitei...minunat.

    RăspundețiȘtergere