joi, 21 mai 2020

Pandemia Quilt

Sunt altii care pot descrie mult mai potrivit aceste ultime doua luni. Eu pot doar sa arat ce am facut cu o parte din timpul petrecut in izolare. Am cusut140 de blocuri patrate de 5 1/2", sortand petice de material, cu latimea de 1 1/2", de diferite lungimi, de la 2 1/2", pana la 7". In jurul unui petic patrat rosu de 2 1/2", in stil "log cabin", am cusut jur imprejur fasiile. A urmat calcatul si apoi taiatul fiecarui bloc la aceeasi dimensiune. Asa cum se observa, unele patrate au fost mai vesele si mai luminoase, unele au avut nevoie de material negru, dar toate patratele au pastrat o pata de culoare optimista. Asa au fost si zilele.

 A fost destul de dificil sa armonizez intr-un ansablu, patratele negre cu cele log cabin, asa ca am ales sa le grupez si pana la urma sa matlasez aceasta plapumioara usoara, care pur si simplu pluteste peste iarba din gradina.
 Dimensiunile finale ale quiltului 200x150cm. Vatelina sintetica, fata si dos din materiale de bumbac.4 comentarii:

 1. Te-ai intrecut pe tine! Imi place acest matrix! Eu cam asa il vad!
  Poate din cauza combinatiei cu negru! Felicitari. Poate imi vine vreo idee de text avandu-l ca pretext!
  Numai bine, draga Silvia! Eu am reusit sa imi repun masina de cusut in functiune, pentru niste banalitati, dar care demult trebuiau facute.:)
  Pupici si zile spornice!

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere